2012. február 26., vasárnap

Spongyabob öngyujtó -

Női ruhacsomag 8 db M-S minőségi saját ruhák - Jelenlegi ára: 1 Ft
Eladó egy márkás tavaszi-nyári ruhacsomag. Nagyon szép állapotban, amelyiknek pici hibája van azt jelzem. Figyeld a mért értékeket.
Tartalma:
1 db La Pierre Kígyóbőr mintás áttetsző anyagú tunika. Hibátlan állapotban, különleges nyakmegoldással.
-Méretei: Th: 68; -Mb: 43; Ujj (nyaktól): 67
1 db La Pierre top, stílusban a tunikához tartozó, a teljes hosszon az alaptoppot értem erre jön rá a kígyóbőr mintás rávarrás az még plusz pár centi plusz a vállpánt ami állítható. Szép állapotban. Nincs hibája.
-Méretei: Th: 35, Mb: 32
1 db Persona mini szoknya, teljesen hibátlan állapotban, beleírt méret 40-es
-Méretei: Th: 35 derék: 41
1 db La Pierre pávás hosszú ujjú felső, ujja áttetsző, pici hibája, hogy a nyaka hátulján lévő kis fodor picit megbomlott. Észrevehetetlen. A cimkét kivágtam belőle, mert kidörzsölte a bőröm, de az ujján is van jelzés.
-Méretei: Th: 53; Mb: 47; ujj: 58
2db La Pierre denevér ujjú felső (3/4es ujjúak), rózsaszín és pisztácia zöld színben, a rózsaszín ujjának hátsó felén 2 pici foltot fedeztem fel(kisebb mint a régi egyforintos), nagyon halvány, felvéve észrevehetetlen. Egyébként mindkettő keveset használt kitűnő állapotban van.
-Méret: Th: 51; Derékbőség: 42; ujj nyaktól: 47
1 db Philip Russel farmer, csípő , tökéletes állapotban, sikerült megvennem próba nélkül (mérete 29/32), aztán persze kicsi lett : ( 
Mérete: Th: 105; ülep: 20; 34; , comb (combtőnél) 28 cm, Db: 41, Belsőh: 82
1 db La Pierre 3/4-es nyári nadrág, cimkés, sajnos a gombja hiányzik, amit bármelyik ruhajavítóban 300 Ft-ért ütnek bele. Csípő fazon és baromi dögös, van nekem ugyanilyen másik is : ) 
Mind a saját ruhám szép állapotban. Remek összeállítás akár bulira is, de hétköznap is hordhatóak. Minden kérdésre szívesen válaszolok.
Nézd meg a többi aukciómat is, szekrényt kell ürítenem "felsőbb utasításra " : )
Köszönöm, hogy benéztél.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-10 18:00
. Női ruhacsomag 8 db M-S minőségi saját ruhák - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos